A mexikói, aki amúgy magyar...

Hasta la vista Magyarország, bye-bye egyetem, viszlát drága família és kis pajtások, ég veled drága, gondtalan gyerekkor és irány Mexikó!!! Ja, hogy már másfél éve itt élek...éppen itt az ideje megosztani életemet a nagyérdemüvel :)

Judmó

kép címe

Elitblog

Milyen nap van ma?

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

ès eljôtt 2012...

2012.01.05. 02:32 | judmo | Szólj hozzá!

Minden èvben visszasìrom a 0-18 èves koromig tartò idôszakot, amikor az embernek rendesen volt mèg nyàri ès tèli szûnete, meg hùsvèt, màrcius 15., àllamalapìtàs, vakàciò elôtti utolsò tanìtàsi napok... aztàn egyetemen màr elkezdik abuzàlni az embert: hogy a karàcsony meg a szorgalmi idôszak gyakorlatilag egybeesik ès egyik a màsikat kèptelennè teszi az is borzasztò...de hogy dògozni kelljen a kèt ûnnep kôzôtt?? Fertô ès borzadàly!

Azèrt valahogy sikerÛlt tùlèlnem azt a kemèny 2 napot, amit a karàcsony ès ùj èv kôzôtti -àltalam szentnek ès sèrthetelennek hitt - hèten kellett dolgoznom. A fene a pofàjukat!

Anyukàmmal pont sikerûlt èjfèlkor beszèlni, tôk vèletlenûl :) Ennek nagyon ôrûltem, de màr nem keseregtem annyira, hogy nem vagyunk egyûtt, mivel (dobpergèst kèrek, fontos bejelntès kôvetkezik): Anya ès Anduska jÔnnek februàrban!!! :) Azt se tudom, hova legyek, olyan hihetetlen! 1 hònap ès 5 nap mùlva megèrkezik a kis testûk, ide, Mexikòba! Szòval boldogsàg van ezerrel.

A szilveszterre visszatèrve: Mexikòban - mert itt minden màskèpp mûkôdik - a szilveszter kifejezetten csalàdi ûnnep. Szòval Yered anyukàjànak alig 40 fôs pereputtyàval ûnnepeltÛnk: az est legfiatalabb rèsztvevôje az 5 hònapos Iker, a legidôsebb pedig a 80 èves Toñita volt. Zaba az megint volt dôgivel - megint a rossz taktikàt kôvettem ès teleettem magam mèg mielôtt jôtt volna a "rendes ètel" - de ôssze se lehet hasonlìtani azzal a terûlj-terûlj asztalkàmmal, azzal az  ìzkavalkàddal, amit Anya, Mama ès Keri szoktak a kisujjukbòl kiràzni.

Termèszetesen megint  - mint minden csalàdi ôsszejôvetelen - le kellett futni a szokàsos kôrôket: mikor hàzasodtok ôssze, nem kaptatok-e kedvet gyerekhez, "ha lesz lagzi, mole lesz" (aki olvasta az elôzô posztot, tudhatja milyen viszonyban vagyok a mole-val). ...És még csodálkoznak, hogy olyan fiatalon teherbe esnek itt a lányok, pedig szinte megkövetelik. 

Nagyjából ennyi is volt az este összes érdekessége, sokat gondoltam (gondolok, minden pillanatban) az otthoniakra...màr elkezdtem a visszaszámlálást :)

Boldog ùj évet mindenkinek!

A bejegyzés trackback címe:

https://hastalavistababy.blog.hu/api/trackback/id/tr193520756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Címkék: zaba csalàd ûnnep mexikò
süti beállítások módosítása